Третя світова війна і тривалість життя до 200 років: приголомшливий прогноз Нострадамуса на 2018 рік

Знаменитий своїми пророцтвами французький астролог і лікар Мішель Нострадамус спрогнозував на 2018 рік Третю світову війну, виверження вулкану Везувій і потужний землетрус.

Фрагмент книги “Пророцтва Мішеля Нострадамуса”, яка була видана в 1555 році, наводить британський таблоїд Express.

“Нострадамус, на думку деяких, точно передбачив появу Наполеона і Гітлера та атаки 11 вересня на Вежі Близнюки (в Нью-Йорку. – Ред.). Багато дослідників сумнозвісного пророка, який помер у 1566 році, також переконані, що він правильно передбачив нинішні варварські дії, вчинені ІДІЛ на Близькому Сході, зокрема прагнення захопити райони Європи для здійснення свого Халіфату. Тепер люди дивляться, що його твори могли передбачити про 2018 рік”, – зазначають у виданні.

Наводимо вам шість головних пророцтв Нострадамуса на 2018 рік:

1. Третя світова війна

Найстрашніший прогноз на 2018 рік. “Пророцтва Мішеля Нострадамуса” враховує у себе чотиривірш, який деякі інтерпретують як опис початку Третьої світової війни. У ньому говориться, що “велика війна почнеться у Франції, і вся Європа буде атакована, вона буде довгою і жахливою для всіх, а потім, нарешті, буде мир, але лише деякі будуть ним задоволені”. Також він прогнозував війну між “двома великими світовими державами, яка триватиме 27 років”. Деякі коментатори передбачили, що Китай, Росія і Північна Корея об’єднаються, щоб атакувати США.

2. Виверження Везувію

За словами Нострадамуса, італійський вулкан буде “качати землю кожні п’ять хвилин”, і щонайменше 6000 осіб будуть вбиті. На початку 2016 року понад півтори мільйони людей були попереджені про те, що вони живуть у небезпечній зоні вулкана, який може почати виверження в будь-який час, викликавши глобальну катастрофу.

3. Потужний землетрус

Нострадамус передбачив стихійне лихо в Сполучених Штатах. Він писав: “Землетрус стосуватиметься, зокрема, західної частини Сполучених Штатів. Його сила відчувається в усьому світі”.

4. Падіння комети або астероїда

Очікується великий астероїдний удар, оскільки Нострадамус прогнозував, що в 2018 році “момент насильства буде збігатися з появою комети на небі. Ядерний тероризм і природні катастрофи зруйнують нашу планету”.

Хоча прийнято вважати астероїди або комети загрозою планеті Земля, NASA заявляє, що не знає жодного великого небесного тіла, яке загрожує нам, щонайменше, в найближчі 100 років.

5. Економічний колапс:

Нострадамус сказав, що “багаті помруть багато разів”. Багато хто вважає, що глобальний економічний колапс спричинений Третьою світовою війною і наслідками багатьох стихійних лих.

6. Люди житимуть до 200

З такою кількістю пророкувань смерті і зневіри це здається малоймовірним. Однак Нострадамус писав, що “досягнення медицини підвищать очікувану тривалість життя людей до 200 років”. Він прогнозував, що до кінця 2018 року 80-річний чоловік буде схожий на 50-річного.

Інші прогнози Нострадамуса на 2018 рік: люди зможуть розмовляти з тваринами; зникнення мовних відмінностей; від людей, які захочуть завести дітей, будуть вимагати ліцензію або дозвіл; потужні пожежі від глобального потепління.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.