Потужна пожежа житлового будинку в Рівному: врятовано понад 80 людей, є постраждалі

Двох жінок доставили до медустанови, в однієї діагностували “отруєння продуктами горіння”, в іншої – “гіпертонічний криз”

У Рівному сталася потужна пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку. Пожежні врятували вісім дітей, двох дорослих і евакуювали 77 мешканців.

“4 січня о 20:55 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Петра Могили. Пожежа виникла на третьому поверсі в житловому будинку №54 на площі близько 20 квадрантних метрів. Через занадто високу температуру і сильне задимлення на третьому, четвертому і п’ятому поверхах виникла реальна загроза життю і здоров’ю людей. Рятувальники почали евакуацію мешканців по сходових маршах і пожежних драбинах. Гасити полум’я довелося в апаратах захисту органів зору та дихання”, – повідомляють в ДСНС.

Пожежа була повністю ліквідована о 22:00. Одну з постраждалих госпіталізували з діагнозом “отруєння продуктами горіння” в відділення детоксикації Рівненської обласної лікарні, а другу – з гіпертонічним кризом до Рівненську ЦМЛ.

Також рятувальники організували для мешканців будинку пересувний і стаціонарний пункти обігріву, де люди могли перекусити і випити гарячого чаю, і займалися наданням тимчасового житла. Психологи надавали всю необхідну допомогу.

До гасіння пожежі залучалися 40 чоловік особового складу рятувальників. Загиблих внаслідок пожежі немає. Причина займання та розмір збитку встановлюється.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.