Поліція оточила все! В рідному селі проходить прощання із по-звірячому вбитою Ноздровською (ФОТО)

Сьогодні, 9 січня, в селі Демидів під Києвом проходять похорони Ірини Ноздровської – правозахисниці, по-звірячому вбитої на початку січня. Тіло жінки знайшли в ставку з ножовими пораненнями.

Біля будинку зібралося кілька десятків місцевих жителів. На прощанні з’явився депутат Мустафа Найєм, який одним з перших оприлюднив деталі справи Ноздровской.

Нікого крім нього з VIP-персон, які розкручували справу загиблої правозахисниці, ще на похоронах поки немає. Батьки Ноздровської розплакалися при вигляді труни.

На питання чи вірять поліцейські в версію, яку озвучило їх начальство кажуть, що є підстави вірити.

“Розсошанський розповідає такі деталі, які можуть бути відомі тільки злочинцеві. Зараз проводяться слідчі дії, щоб з’ясувати, чи дійсно це він. Залишається ймовірність того, що йому стало відомо про злочин і він може покривати когось із близьких”, – додав співробітник Нацполіціі.

У будинку Розсошанського – по сусідству з будинком Ноздровської – відбуваються слідчі дії. Ділянка вулиці поблизу його двору оточена поліцією.

Неофіційно один із співробітників карного розшуку розповів, що місцеві жителі ніяк не сприяли розслідуванню.

“Чи не хотіли нічого говорити, довго шукали маршрутку (на якій їхала Ноздровська). Кого не запитаєш – не знаємо, не бачили. Довелося пеленгувати її телефон, щоб дізнатися, в який час вона їхала, потім по камерах визначали, яка маршрутка”, – розповів співрозмовник.

Будинки Ноздровських і Розсошанських знаходяться на одній вулиці. Між ними стоять два поліцейських автомобіля. Біля магазину грівається характерна групка чоловіків в цивільному.

Місцеві жителі не вірять, що жінку вбив Розсошанський.
“Їм же треба дурня якогось знайти, от і знайшли”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.