Десять хвороб, які швидко лікують статевою близкістю

Організм під час сексу отримує не тільки задоволення, а й користь для здоровя. Часто займаючись любов’ю можна лікувати деякі хвороби.

1. Серце

Від регулярних занять сексом краще працює серце. На думку експертів, це знижує ризик серцевих нападів.

2. Головний біль

Для заспокоєння головного болю заняття любов’ю дуже ефективні, так як вони вивільняють окситоцин і підсилюють ендорфіни. Ці гормони допомагають організму розслабитися без ліків.

3. Вихід з депресії

Інтимні стосунки підвищують самооцінку учасників процесу. Вони є ефективним способом полюбити себе.

4. Безсоння

Завдяки перебуванню в стані розслаблення до максимуму, можна звільнитися від напружень. Завдяки цьому покращується сон і зникає безсоння.

5. Нестримання сечі

Заняття любов’ю допомагає також позбутися від нестримання. Секс зміцнює таз і запобігає цій хворобі.

6. Грип

Секс – це відмінний природний засіб від грипу. Ввироблення антитіл відбувається під час задоволення, і через це він стає потужним противірусним засобом.

7. Біль у м’язах

Заняття сексом є кращою вправою для боротьби з перевантаженнями м’язів і суглобів.

8. Ніжна шкіра

Близькість також допомагає мати ніжну шкіру. Під час статевого акту виділяються токсини, які відображаються безпосередньо на зовнішньому вигляді шкіри.

9. Простата

Це також допоможе знизити ризик розвитку раку передміхурової залози. Він стає бар’єром захисту від появи можливих пухлин.

10. Рак молочної залози

Також це заняття є захисним бар’єром проти раку молочної залози. Стимуляція грудях змушує жінку вивільняти окситоцин гормон, який захищає поява цього виду раку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.