Інтриги продовжуються: продюсер Винника не підтвердив інформацію про шлюб і сина, а також розкрив таємницю пісні “Ніно” (відео)

Після сюжету про родину Олега Винника на ТСН посипалися прокльони та погрози судом,
сюжет про співака Олега Винника, показаний на каналі “1+1” напередодні у випуску вечірніх новин. Журналісти вислухали прокльони на свою адресу, а від представників самого поп-ідола дістали погрози судової справи, йдеться в сюжеті ТСН.

Одна частина прихильниць була обурена, а інша розчарована, бо не таким уявляли собі кумира. Глядачі сперечалися через подробиці фінансового стану його родичів, розголос питань особистого життя, закордонне навчання сина тощо.

“Цілеспрямовано, бесцеремонно влізли в особисте життя артиста. Ви смієте стверджувати, що Олег не буває на батьківщині. Знімальна група з мікрофонами і камерами повисла на паркані батьківського дому Олега, я виїхав із Києва в напрямку села, а із сусіднього міста виїхали хлопці з охоронної фірми і вашим співробітникам поталанило, що до нашого приїзду їх прогнав директор агрофірми”, – написав у соцмережі продюсер Винника Олександр Горбенко.

Під час зйомок поруч із рідною хатою Винника журналістів ТСН ніхто не проганяв, але з’явився чоловік, котрий представився довіреною особою співака і подарував магнитик на холодильник із зображенням зірки. На запитання відповідала рідна сестра Олега, ніякої конфронтації не спостерігалося.

У нещодавньому інтерв’ю Винник пояснював, що з родичами часто спілкується телефоном, а спокій мами оберігає від надокучливих прихильниць. “Навіть зараз, коли мама потрапила до лікарні, знову ж таки якоюсь роллю із-за моєї професії, з шостим інсультом, я навіть не зміг її відвідати. Але слава Богу, вже мама вдома і вже йде на покращення”, – розповідав він.

Наступного дня продюсер приїхав до студії ТСН та вже не погрожував, а пояснив, що Олег насправді є турботливим сином, а родичам допомагає. На запитання про те, чи справді одружений Винник, продюсер не відповів ні ствердно, ні заперечно. “Якщо Олег захоче, то він сам скаже”, – пояснив він. Натомість продюсер спростував версію про героїню пісні “Ніно”, котрою, з його слів, є нинішня подруга Винника, а не колишня однокласниця, а тепер продавчиня в сільському магазині.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.