“Перерізав горло від вуха до вуха”: Чоловік жорстоко вбив дружину і пішов, залишивши 7-річного сина з тілом

П’ятдесят ножових поранень – так закінчилася для молодої жінки влаштована чоловіком сцена ревнощів. Убивши дружину, боєць СОБР пішов, залишивши вдома семирічного сина.

Жорстоке вбивство вразило село Блакитне Сонячногорського району. Поліцію викликав чоловік. “Приїжджайте. Я вбив свою дружину”, – сказав він по телефону. Прибулі на місце злочину оперативники виявили в ліжку закривавлене тіло жінки. Це була 28-річна майстер шугарингу Олена Верба. Експерти нарахували 48 ножових поранень.

Затриманий чоловік убитої – боєць підмосковного СОБР Сергій Гусятник. Повідомляється, що причиною жорстокого вчинку чоловіка стали ревнощі. Ще влітку 2017 року він запідозрив дружину в зв’язку з її хрещеником, який повернувся з армії. Тоді він відвіз Олену в ліс, де збирався вбити. Жінці вдалося врятуватися, вона звернулася в поліцію, але її переконали не давати хід справі.

Через деякий час син повідомив Олені, що батько нібито налаштовує його проти неї. Каже, що “мама погана, вона скоро нас кине”. Жінка готувала документи на розлучення, однак Сергій просив передумати, погрожував, що не віддасть їй дитину.

Вранці 5 січня хлопчик не зміг розбудити маму. Жінка була вся в крові – але дитина не зрозуміла, що вона мертва. Близько другої години він подзвонив на мобільний батька. Коли той нарешті взяв трубку, сказав: “Тато, мама порізалась і спить. Приїжджай, будь ласка”.

Чоловік приїхав, викликав поліцію і зізнався у вбивстві. Він заарештований, порушено кримінальну справу за статтею 105 Кримінального кодексу. Поліцейські передали дитину і ключі від квартири батькам вбивці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.