Польський консул із п’яною компанією влаштували «Щедрий вечір» у Луцьку

Через шумні гуляння, влаштовані компанією польського консула у Луцьку Кшиштофа Савіцького, які тривали кілька ночей поспіль, лучани були змушені викликати поліцію.

Компанія, з якою розважався польський консул, повністю ігнорувала правила дотримання тиші в нічний час. Мешканці кількох поверхів будинку, в тому числі і маленькі діти, кілька ночей поспіль не спали. При цьому на прохання сусідів вимкнути музику поляк не реагував.

«Поки польський консул пан Кшиштоф Савіцкі гуляє на всю котушку поверхом вище, я і сусіди викликаємо поліцію… Третю добу до 4 ранку на весь під’їзд крутить Моцарта і Бетховена. Сьогодні, правда, йому більше Продіджи подобається… Ось і все ставлення поляків до українців – пішла геть спати звідси! У квартирі гуде близько 10-ти чоловік, чотири поверхи нижче не сплять, поліція не в силах щось зробити – морда особи у пана Кшиштофа є недоторканою! Рубильник в щитку рятує періодично від гуркоту музики… слідом за цим дебела польська рожа «під шафе» погрожує, що з нами тут зараз розберуться! Ось так у нас дипломат з питань культурного співробітництва гуляє з дамочками у вишиванках))) ось такий він Щедрий Вечір))», – написала лучанка Аліса Бункер у групі «Наш Луцьк» у Фейсбуку.

Також вона оприлюднила відео, на якому зафіксовано момент прибуття поліції, польського консула, який вийшов з квартири, та скарги з боку мешканців будинку на галасливих сусідів-дипломатів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.