“Відбулося багато експертиз”: Адвокат Олени Зайцевої повідомила нову інформацію про справу харківської ДТП

З часу останнього судового засідання 13 грудня, на якому на 2 місяці продовжили арешт Зайцевій, відбулося багато експертиз.

Досудове розслідування у справі про ДТП у Харкові, у якій загинули 6 осіб, добігає кінця, справу незабаром передадуть до суду.

Про це повідомила адвокат підозрюваної у скоєнні аварії Олени Зайцевої Юлія Козир, передає “Українська правда”.

“Закінчується досудове розслідування. Думаю, що найближчим часом нас будуть ознайомлювати з матеріалами досудового розслідування, і справа буде направлятися до суду”, – сказала вона.

Козир додала, що з часу останнього судового засідання 13 грудня, на якому на 2 місяці продовжили арешт Зайцевій, відбулося “багато експертиз”.

“Пройшла низка експертиз. Є їхні результати. Були і авто-технічні експертизи, і медичні – різні. Є їхні результати, але результатів озвучити не можу. Це тільки, коли вже справа у суд буде передана”, – сказала Козир.

Вона зазначила, що зі свою підзахисною бачиться щотижня, почувається Зайцева зле, оскільки шкодує про те, що сталося.

“Як мінімум раз на тиждень ми з нею бачимося, на цьому тижні бачились. Почувається без змін, думає про своє майбутнє, кається, дуже шкодує про вчинене. Розмова в основному тільки про це, про її розкаяння. Провину свою визнає. Позиція її не змінилася”, – сказала Козир.

На прохання спрогнозувати, коли справу можуть передати до суду, адвокат сказала:

“Обіцяють, що найближчим часом. Але це більше відомо слідству”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.