$276 тис. за острів, $4 тис. за сніданок – скільки коштувала таємна відпустка президента на Мальдівах(відео)

Із 1 до 8 січня президент Петро Порошенко провів на Мальдівах. На відпочинок витратив щонайменше $500 тис. Про це йдеться у розслідуванні програми “Схеми”, передає “Gazeta.ua

За інформацією журналістів, у Різдвяній відпустці з президентом перебували 3 чоловіків, 5 жінок і 2 дітей. На Мальдіви літали приватним літаком Falcon 7X. Його взяли в оренду у турецької авіакомпанії Setair. Разом із простоєм упродовж майже всього періоду відпустки це обійшлося президенту у близько 154 тис. євро.

“Зареєстрованими на рейс виявились особи під такими іменами та прізвищами: Vera Lazarieva, Ivan Dekhteriev, Evheniia Safonova, Oleksandr Syshchykov, Kateryna Boieva, Vitalii Kokorin, Olena Senchenko, Olha Herasymenko”, – ідеться в розслідуванні.

7 днів і 6 ночей Порошенко відпочивав у п’ятизірковому курортному готелі Cheval Blanc. Там фігурував під ім’ям Mr. Petro Incognito (Ukraine).

Оселились на найдорожчій віллі курорту, яка розташована на окремому острові. Окрім основної вілли з басейном, тут ще одна гостьова, двоповерхові апартаменти, причал для човнів, зона спа, місце для обіду на свіжому повітрі та свій пляж.

Оренда окремого острова на курорті Cheval Blanc коштувала Порошенку та його супутникам не менше ніж $46 тис. на добу. Отож, за 6 діб президент мав сплатити лише за проживання $276 тис.

Туристи також мали додаткові витрати – дайвінг, водний спорт, човни протягом семи днів обійшлися у $18 705. Тільки 4 січня за сніданок на віллі було сплачено $4 118. За обіди – $4 682, а вечері на віллі обійшлись у $3 165.

Загалом усі додаткові послуги становили $37 550. І за них Mr. Petro Incognito розрахувався готівкою.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.