Жахіття на Франківщині: 13-річну дівчинку п’ять років ґвалтував її вітчим

11 січня до поліції звернулася жителька Коломийського району, яка повідомила, що з її 13-річною внучкою, жителькою одного з сіл Косівського району, вступає у статеві зносини її вітчим.

 

За цим фактом працівники поліції розпочали проведення слідчих (розшукових) та негласних дій, в ході яких встановлено, що, починаючи з 2012 року він систематично, користуючись відсутністю своєї співмешканки, перебуваючи за місцем свого проживання, діючи умисно, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, з прямим умислом на вступ у статеві зносини із малолітньою, із застосуванням психологічного насильства та з використанням безпорадного стану потерпілої через юний вік, вступав з нею у статеві зносини всупереч її волі, повідомляють у СК ГУНП в Івано-Франківській області.

На підставі обгрунтованих доказів злочинних дій 54-річному зловмиснику вчора оголосили про підозру у вчиненні злочину та арештували.

Вітчим потерпілої проживає у цивільному шлюбі із її матір’ю, котра зараз перебуває за кордоном. Не судимий.

Слідчими Косівського ВП ГУНП в області за цим фактом розпочато та проводиться досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

У кримінальному провадженні призначено та проводяться ряд судових експертиз. Триває слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.