Джолі знайшла заміну Бреду Пітту, є подробиці (ФОТО)

Голівудська актриса Анджеліна Джолі (Angelina Jolie), після розлучення зі своїм зірковим чоловіком Бредом Піттом (Brad Pitt), з яким вони прожили разом два роки, здається, завела нові стосунки.

Обранцем 42-річної Джолі, яка вже тричі була одружена, став 38-річний репер praCh Ly з Камбоджи, пише Народна Правда з посиланням на 24tv.

Він народився в концентраційному таборі тодішньої Кампучії за часів правління Пол-Пота. Але батькам майбутнього музиканта вдалося виїхати до Сполучених Штатів.

Репер допомагає актрисі пізнавати культуру його батьківщини та проводить для неї екскурсії у Камбоджа-таун, який розташований у місті Лонг-Біч в Каліфорнії.

Зокрема, пара вже неодноразово з’являлася на різних заходах, організованих діаспорою з Камбоджи у Америці й здається, що жінка давно не виглядала такою щасливою, зазначають свідки.

Раніше ми повідомляли, що Джолі вже заручилася з британським мільярдером арабського походження, а весілля планувалося зіграти якраз у Камбоджі, у буддистських традиціях.

Нагадаємо, відомий голлівудський актор Бред Пітт розповів одному з інсайдерів, що його колишня дружина Анджеліна Джолі нібито не справляється з вихованням їхніх дітей. Актор заявив, що якщо Анджеліна не відмовиться від своїх поглядів на виховання, він звернеться до суду.

Також нещодавно Джолі підкорила своїх прихильників зміною свого образу. Так, акторка та режисер покрасувалася у стильному білосніжному наряді від дизайнерського дому.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.