В Одесі чоловік з вікна розстрілював перехожих (ВІДЕО)

До поліції Одеси надійшло повідомлення про те, що з 8-го поверху житлового будинку у Гвоздичному провулку чоловік стріляє з рушниці по перехожих. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група, бійці спецпідрозділу КОРД та патрульні поліцейські.

У ході проведення спецоперації правопорушник був знешкоджений та доставлений до Шевченківського відділення поліції, повідомляє  ГУНП Одещини.

На даний час зброю вилучено та направлено на експертизу.

Крім цього, у помешканні зловмисника виявлено піротехнічні засоби та холодна зброя.

Внаслідок протиправних дій чоловіка постраждала одна особа та майно сусідів.

За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження, передбачене ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисник, в порядку ст. 208 КПК України, затриманий.

Нагадаємо, у п’ятницю, 19 грудня, наслідок конфлікту між товаришами сталася стрілянина, внаслідок якої загинуло люди. Чоловік, який влаштував стрілянину в Одесі, виявився “відомим любителем Росії” Валентином Дорошенком.

Дорошенко називав себе членом “партії Сталіна”, в 2010-му намагався балотуватися в мери Одеси, а роком раніше навіть викликав тодішнього міського голову Едуарда Гурвіца на дуель – приїжджав до муніципалітету на коні з мечем в руці.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.