«Я девушка горячих кровей»: Львів’янка, яка збила на Різдво двох патрульних, дала гучне інтерв’ю росТБ

Мешканка Львова Ельнара Абієва, яка на Різдво на своєму авто збила двох патрульних, назвала свій вчинок «самообороною».

Так, в інтерв’ю російському пропагандистському ресурсу Life, вона розповіла, що троє поліціянтів нібито напали на її автомобіль, передає УКРОП із посиланням на Патріоти України.

«Вся ситуація зайняла приблизно 10 хвилин. Мене зупинили з мигалками. Поліціянти повинні були пред’явити документи, відеозапис мого порушення, чого вони не зробили. Я сказала їм це зробити, на що вони зажадали мої документи, розмовляли підвищеним тоном. Я зачинила вікно і постаралася не нервувати, оскільки дівчина гарячої крові. Вони ще раз постукали, я попросила знову документи і показати запис, на що вони сказали, що вживуть заходів. У відповідь вони накинулися мені на машину і стали бити по склу», — розповіла дівчина.

Також Абієва запевняє, що не була на той момент під впливом наркотиків. «Я зрозуміла, що можу рухатися, і виїхала. Було троє поліціянтів і одна я. Це була міра самооборони. Якщо я була в стані наркотичного сп’яніння, чому чотири машини не могли мене наздогнати так довго? У мене самої був приплив адреналіну. Я не очікувала, що буде загрожувати п’ять років», — говорить винуватиця інциденту.

Крім того вона запевняє, що тягла поліціянта на капоті, не 500-800 метрів, як пишуть ЗМІ, а приблизно 1,5 км. «Я теж людина, мені шкода його стало. Я зупинилася і сказала: «Злазь, і я поїду». У відповідь він почав бити мене в лобове скло. Писали, що він зламав ногу, але він же біг! Як можна бігти зі зламаною ногою? Пізніше стали говорити, що він зламав руку, але насправді — тільки палець. І шкода, що тільки палець», — додала Абієва.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.