Тіна Кароль перебуває у таємних щасливих відносинах

Про особисте життя співачки розповіла відома екстpaсенс. Відома українська співачка Тіна Кароль офіційно вже кілька років самотня. У компанії чоловіків Тіна помічена не була з тих пір, як втратила свого чоловіка. З цієї причини деякі фани вже почали бити на сполох: мовляв, як же так? Така красуня, розумниця, талановита співачка і просто розкішна жінка – і самотня.

У той же час, багато хто відзначає, що Тіна Кароль гарнішає з кожним днем. Співачка схудла, очі її світяться, нові пісні сповнені вогню, а наряди, в яких останнім часом зірка з’являється на публіці, – відверті і не надто скромні. Чи не пов’язано все це з появою в житті співачки коханого?

Поки сама Кароль відмовчується на цю тему, журналісти видання “КП в Україні” вирішили звернутися до відомого екстpacенса, щоб він відкрив завісу таємниці над особистим життям співачки.

Спадкова ясновидиця, суддя “Битви екстpacенсів” на каналі СТБ Олена Курилова без сумнівів розповіла про те, що у Тіни Кароль є обранець, з яким вона перебуває у відносинах.“Хочу сказати, що Тіна Кароль заміж взагалі не хоче. Подивіться на неї – вона прекрасно себе почуває. Чого це вам її шкода? Вона в прекрасній формі, відмінному настрої і позиції вибору. Вона його ще не зробила. Я за неї спокійна. Навіть, якщо вона не буде робити обряд одруження в цьому році, повірте, співати від цього вона гірше не стане і здоров’я у неї не зменшиться. У неї все чудово. І з любов’ю, до речі, теж“. – повідомила Олена Курилова.

Коли ж у екстрасенса уточнили, чи є хтось у Тіни Кароль, Курилова відповіла:

“Звичайно. Просто вона не афішує і правильно робить, тому що щастя любить тишу “.

Імені таємничого чоловіка Тіни Кароль екстрасенс не назвала. Залишається тільки чекати, що рано чи пізно таємне стане явним, якщо, звичайно, в словах ясновидиці є частка істини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.