Жорстокість у школі: на Закарпатті побились школярки – дісталось й вчителю (ВІДЕО)

Педагог побачив бійку та кинувся розбороняти дівчат, але у результаті перепало і йому.

У селі Вилок на Закарпатті після уроків 8-класницю перестріла та побила 10-класниця. Цій дівчині не сподобалося, як менша задивляється на хлопця, до якого має симпатію старшокласниця, – йдеться у сюжеті ТСН.

15-річна Ангеліка мала претензії до 13-річної Регіни через фотографію з хлопцем на дні народження – вони були поряд, а старшу це образило. 10-класниця спочатку намагалася зіштовхнути конкурентку зі сходів, однак цьому зашкодили вчителі, а після уроків Регіна вийшла в шкільний двір, де її вже чекали.

«Почала дуже погані слова говорити, мені ганьба таке говорити. Почала мене за волосся, я за неї – і так почалася бійка», – каже Регіна. У розбірки ніхто зі школярів не втручався – з десяток дівчат мовчки спостерігали за побиттям.

«Вона вчепилась у волосся і почала бити по всьому тілу – ногам, шиї, голові. Потім, коли вдарила у живіт, та не могла дати якусь відсіч. Згодом підбіг учитель», – розповідає свідок Маріанна. Побиття припинив учитель інформатики, який став між дівчатами, але перепало і йому.

Учитель усадив 8-класницю в свою машину і намагався поїхати. «Я їй повіз додому, вона ще трошки побігала коло машини, хотіла мене дістати, скажімо так», – розповів Олександр Семен.

Побита Регіна відчула гострий біль у животі та запаморочення, тож швидка її доправила в лікарню. «Їй встановлено діагноз черепно-мозкова травма – струс головного мозку, забій м’яких тканин голови», – розповів завідувач травматологічного відділення Виноградівської районної лікарні Адельберт Мезев.

До поліції звернулися обидві дівчини: родина Регіни нарікає на Ангеліку, а Ангеліка стверджує, що її побив учитель інформатики. «Вони заявляють, що вчитель завдав ударів. Звичайно, буде експертиза, яка встановить, чи дійсно вона отримувала тілесні ушкодження та їхній характер», – розповіла керівник підрозділу ГУ Нацполіції Закарпаття Тетяна Щоголева.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.