Співак Alekseev розповів, що його батько від нього відмовився і змушував маму зробити аборт

Артист поділився подробицями особистого життя. Випускник “Голосу країни”, співак Микита Алєксєєв, який прославився, зробивши кавер на трек Ірини Білик “А я пливу” та завдяки власній пісні “Пьяное солнце”, розповів приголомшливі подробиці з особистого життя.

mykyta-alyeksyeyev-860x484

Артист зізнався, що його батько відмовився від нього ще до народження та наполягав на тому, щоб мама співака зробила аборт.

“Я не знаю свого батька. Він не хотів дитини, відмовився від мене ще до мого народження… Він наполягав на тому, щоб мама зробила аборт”, – сказав Alekseev.

За словами музиканта, його мама не погодилася на умови чоловіка і вирішила залишити дитину.

“Це було мамине рішення. Вона не прийняла ультиматуму батька: чи він чи дитина. Вони посварилися на цьому ґрунті, і батько пішов. А незабаром взагалі переїхав за кордон. Якось одного разу я зустрічався з хорошим другом батька, він дуже радо мене зустрів! І сказав: “Якби батько побачив тебе зараз, захотів би все змінити”, – поділився Микита.

Алєксєєв додав, що за весь цей час його мама лише раз звернулася до батька, однак він відповів їй відмовою

“Вона дзвонила йому одного разу, коли я був підлітком. У матеріальному плані нам було важко, грошей не вистачало, і мама попросила у батька допомоги – він досить забезпечена людина, успішний лікар, у нього свій бізнес. Але він відмовив. Сказав: “У тебе був шанс, щоб все було добре, ти ним не скористалася. Тепер вирішуй свої проблеми сама”. Тобто йому не шкода було грошей, просто це було питання принципу – покарати маму за непокірність”, – впевнений артист.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...