Шкарпетки і огірки: вчені розповіли, як довести жінку до оргазму

Дослідники з Нідерландів впевнені, що представниці слабкої статі в 1,6 рази частіше отримують задоволення, якщо не знімають шкарпетки під час сексу.

Британське видання Daily Mail опублікувало добірку наукових досліджень, присвячених факторам, що впливають на сексуальну привабливість чоловіка в очах жінки або на ймовірність останньої випробувати оргазм.

Згідно з дослідженням нідерландських вчених, жінки більш ніж в півтора рази частіше отримують оргазм, якщо не знімають шкарпетки під час сексу. Фахівці вважають, що це дозволяє їм почувати себе в комфорті і безпеки.

Канадські експерти з’ясували, що жінки вважають за краще сумних чоловіків більше, ніж веселих, так як вважають, що такі партнери здатні на почуття провини і співпереживати. А на думку вчених з США, поєднання запахів солодощів і огірка приваблює слабку стать сильніше інших.

Шотландські дослідники вважають, що жінки вибирають партнерів, схожих на їх братів. А згідно з дослідженням австрійських вчених, жінки знаходять чоловіків більш привабливими під час прослуховування музики.

І, нарешті, англійські біологи з’ясували, що самовпевнені чоловіки більше приваблюють жінок. А ті, що прагнуть до заміжжя, тягнуться до сильної статі, яка страждає на нарцисизм.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.