Жінка “катувала” чоловіка піснею «О, Боже, какой мужчина», змушувала варити борщ, а потім зарізала його

У Новокузнецьку затримали 49-річну місцеву жительку, яка змусила чоловіка варити борщ, а потім приревнувавши, зарізала. Про це пише регіональне інформагентство «Місто новин».

За даними видання, чоловік після реєстрації шлюбу переїхав в квартиру дружини, в зв’язку з чим, жінка докоряла обранцеві, називаючи його приживалкою і бомжем.

Після спільного розпивання алкоголю дружина наказала чоловікові йти на кухню і готувати борщ, а сама стала по колу слухати пісню «О боже, какой мужчина».

Через 10 повторів, кухар не витримав і попросив припинити акустичну атаку. Кохана погнала чоловіка назад на кухню, заявивши, що випивати він більше не буде, тому що їй самій мало.

В цей час чоловікові зателефонували з роботи, а у його дружини виникли підозри. Вона відібрала у нього телефон, сказавши, що «сама перевірить, хто це телефонує вечорами». Чоловік заперечував, говорив, що йому потрібні контакти з телефонної книги.

«Перепишеш на листочок!», – відповіла дружина і кілька разів ударила супутника життя ножем. Від отриманих поранень чоловік помер до приїзду швидкої допомоги, передає місцеве інформагентство.

Представник регіонального управління СК Тетяна Паксеева повідомила виданню:

«Обвинувачена в убивстві була затримана. Вину у вчиненні вищевказаного злочину не визнала в повному обсязі, пояснивши, що чоловік скоїв суїцид»

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.