У Італії невідомий розстріляв перехожих посеред дороги (ФОТО)

Поліція італійського містечка Мачерата затримала зловмисника, який з машини відкрив вогонь по перехожих, в основному темношкірих людей.
Ansa інформує, що поліція заблокувала машину, з якої зловмисник стріляв по людях, на площі Вікторії перед військовим меморіалом.

Побачивши поліцейських чоловік вибіг з машини в напрямку до пам’ятника, де й був затриманий. Свій пістолет зловмисник залишив у машині.

Reuters пише, що під час стрілянини було поранено щонайменше чотирьох мігрантів з Африки. Поки не відомо, наскільки серйозними є їхні поранення.

Підозрюваного у скоєнні обстрілу затримали, ним виявився 28-річний чоловік. Перед затриманням він здійняв руку у фашистському вітанні. За непідтвердженими даними, в машині могли перебувати дві людини.

Інформації про можливі мотиви того, що сталося, немає. Сама стрілянина сталася неподалік від місць, пов’язаних з резонансною справою щодо загибелі 18-річної дівчини, яку вбив нігерієць. Мер міста заявив, що «близькість цих подій змушує думати про їх зв’язок».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.