У мережу потрапили фото весільного торту за майже 180 тисяч доларів (фото, відео)

Весільний торт в Шимкенті здивував казахстанців, передає кореспондент Tуngrшnews.kz.

Відео та фото складного кулінарного шедевра з’явилися в соціальних мережах.

Торт був виготовлений відомим кондитером Ренатом Агзамовим. За словами кондитера, діаметр торта – 3 метри, висота – 4,2 (з візком). Вага – близько 1 500 кілограмів. Перед вивезенням торта в зал команда кондитерів не спала три доби.

Карета, до речі, їстівна, і вона рухається! З неї виходять молодята і мирно заходять в свій величезний замок. Все це ви зможете побачити на відео. Не торт, а диво якесь!

«Вчора в Шимкенті, в готелі Rixos, відбулося красиве весілля! Було чимало зірок, але гостей вже зірками складно здивувати, навіть Валерія з Шоном були в рядах уже звичайних артистів. Головними хітами вечора, та й усіх соцмереж, були торт і боксер! До речі, торт від знаменитого кондитера Р. Агзамова, а боксер – легенда Геннадій Головкін. Ось. Ну а я від щирого серця бажаю щастя молодятам!» – написав Муканов в Telegram.

“Торт був зроблений в подарунок для молодят від людини, яка побажала залишитися невідомим. Незрозуміло, звідки в ЗМІ з’явилася така сума. Це невірна інформація, ніким офіційно не підтверджена”, – повідомив один з менеджерів Rixos.

А ось й інші шедеври кондитера:

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.