Шокуючі кадри: жінка народила прямо в коридорі лікарні (фото)

Від фотографій цих пологів захоплює дух!

Жінці не вистачило буквально кількох метрів, щоб дійти до пологового залу, і малюк з’явився на світ на підлозі в коридорі лікарні.

Джес Хоган з Канзасу недавно розповіла історію народження її шостої дитини, яка була повністю задокументована професійним фотографом Таммі Карін з компанії Little Leapling Photography.

Маленький Макс довгий час не хотів з’являтися на світ. Після кількох днів невеликих перейм, під час яких Джес вже занепокоїлася про те, що доведеться викликати пологи медикаментозно, Макс раптово вирішив, що він повинен народитися прямо зараз.

Джес на раптову інтенсивність пологів відреагувала:

«О боже, ми не збиралися цього робити. Дитина з’явиться вдома!».

Її чоловік Тревіс був готовий до такого розвитку подій, посадив дружину в машину і по дорозі в лікарню подзвонив фотографу, з яким сім’я заздалегідь домовилася про зйомку пологів.

Молода мати згадує:

«Коли ми наблизилися до лікарні, я почала кричати, що дитина виходить».

Фотограф Таммі з’явилася якраз вчасно, щоб засвідчити їх драматичний приїзд.

Жінка пригадує:

«О боже, він уже тут. Потім я почала знімати штани, тому що я відчувала, як моє тіло виштовхує голову дитини. Я потягнулася і відчула, як його голова лягла в мою руку. Я подивилася на свого чоловіка і сказала: «Тревіс – злови його!» Без вагань він зробив це!»

Все це відбувалося на підлозі коридору лікарні, і фотограф відчайдушно кликала медсестер, паралельно роблячи фотографії. Зображення, які вона зробила, показують чисту драму ситуації, коли медсестри підбігають в самий останній момент!

Джес Хоган говорить:

«Це були мої самі божевільні пологи, але також і найпрекрасніші. Це було зовсім не те, що я планувала, але це закінчилося без будь-якого втручання, зі здоровою дитиною і дивовижною підтримкою людей. Це було прекрасно, і я завжди буду з любов’ю згадувати про це».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.