П’яний водій у Дніпрі влаштував ДТП та на очах у патрульних намагався перерізати собі горло (ФОТО, ВІДЕО)

У Дніпрі на вулиці Паторжинського вчора, 7 лютого, патрульні затримали п’яного водія автомобіля Toyota, який спробував накласти на себе руки.
Про це повідомляє Police Control Ukraine.

За словами поліцейських, вони зупинили автомобіль Toyota, підозрюючи, що водій п’яний. Пройшовши тест на «Драгері», чоловік спробував втекти.

Як розповіли патрульні, тікаючи від погоні, чоловік не впорався з керуванням, зачепив припаркований автомобіль і влетів у дерево. Від удару автомобіль Honda, припаркований біля будинку, розвернуло і винесло прямо на двірника, який поруч підмітав тротуар. За попередніми даними, у чоловіка травма голови і перелом руки. Медики госпіталізували його в 16-у міську лікарню.

Водій Toyota перебував буквально в неадекватному стані: патрульні намагалися поставити чоловіка на ноги, але безуспішно. Через деякий час правопорушник все ж почав приходити до тями, а пізніше взагалі намагався перерізати собі горло ножем.

Відібравши зброю, поліцейські посадили чоловіка в свій автомобіль. Вони провели повторний тест на «Драгері» і викликали слідчо-оперативну групу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.