Уряд хоче зменшити “автовитрати” у 10 разів

Українське Міністерство інфраструктури пропонує максимально спростити доступ на ринок перевезень.

%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b3-%d1%84-%d0%b0%d0%b2%d1%82%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b0

Міністерство інфраструктури України запропонувало скоротити плату за ліцензію на перевезення таксі в 10 разів – до 150 гривень. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Дмитро Роменський.

“Максимально спростити доступ нових учасників на ринок перевезень таксі, в 10 разів зменшити розмір плати за ліцензію (плата буде – 150 гривень), легалізувати тих людей, які працюють в тіні за договором інформаційно-диспетчерськими службами, в тому числі через мобільні додатки”, – написав Роменський на своїй сторінці в Facebook

.
Він зазначив, що на даний момент великою проблемою ринку перевезень таксі є саме велика кількість тіньових перевізників.

Цитата:
“Величезна частина всіх перевезень таксі знаходиться в тіні, нові робочі місця не створюються, не сплачуються податки, і не завжди якість таких послуг і безпеку пасажирів на належному рівні”, – написав Роменський.
Він упевнений, що люди, які заробляють, підвозивши пасажирів на своєму авто, повинні платити тільки податок з отриманого доходу або єдиний податок.

Цитата:
“Але поряд зі спрощенням і дерегуляцією планується посилити контроль і санкції за порушення вимог законодавства в цій сфері”, – вважає Роменський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...