«Моя дитина врятувала мене…»: Історія Олександра Кривошапка приголомшила шанувальників

П’ять місяців тому у 26-річного артиста народилася дочка. Матір’ю Аліси стала модель, актриса Марина Кінскі, передає Корупція.Стар

Під час онлайн-конференції Олександр був дуже відвертий.

Про повернення на сцену:

На даний момент я перестав давати концерти в Україні і зараз виступаю тільки на корпоративних і замовних заходах. Багато років їздив з однією і тією ж програмою, яка мені набридла. Я зробив перерву в публічних виступах для того, щоб підготувати новий матеріал. Хочеться швидше виступити в концертному залі, але ця «голодовка» пішла на користь — з’явився час для творчих напрацювань. Мені вдалося познайомитися з італійським композитором П’єрпаоло Гуерріно, який багато років співпрацює з оперним співаком Андреа Бочеллі. Нещодавно П’єр прилітав в Україну, щоб записувати симфонічний оркестр під наш перший сингл, а потім в Італії ми запишемо мій голос. На цю пісню збираємося знімати кліп. Зізнаюся, я вперше зіткнувся з таким високим рівнем музики.

Про сімейні стосунки

— З майбутньою матір’ю моєї дитини я познайомився на зйомках фільму, в якому я знявся. Марина там грала одну з головних ролей. Ми з Мариною разом вже півтора року. Скажу лише, що вона трохи старша за мене. У нас чудові стосунки, які явно розвивають обох. У нас вдома не буває конфліктних ситуацій і навіть підвищеного тону і лайливих слів. Дитина росте в самій здоровій атмосфері. З приводу одруження поки не можу нічого сказати, не готовий відповідати на це питання. Є речі, які не варто виносити. Але я — сімейна людина.

Про батьківство і присутності на пологах

— Правильніше за все сказати — моя дитина врятувала мене від себе. З появою дочки Аліси я почав отримувати задоволення від життя. Я усвідомив, заради чого живу, заради чого повинен йти далі. Власне кажучи, дитина почала моє життя. Зараз у мене зовсім інші пріоритети, цілі і бажання. Адже зростає маленька людина, якій я повинен подавати найкращий приклад і для якого я повинен стати найкращим татом. Я раджу всім народжувати дітей (сміється). Я був присутній на пологах і брав участь в процесі. Цього я ніколи не забуду. Дитина — це спільний проект. Разом ми його запустили і разом повинні продовжувати. Ні про яке патріархаті у вигляді скидання всіх зобов’язань на жінку мови йти не може. У Марини повинен бути манікюр на руках, тому я мию посуд. Готуємо ми разом, причому в цьому процесі я роблю більш брудну роботу. Завжди допомагаю в прибиранні, хоча моя жінка не обтяжує мене якимись додатковими завданнями.

Про переїзд за кордон.

— Доля може розпорядитися таким чином, що, можливо, мені доведеться переїхати за кордон. Не буду кривити душею — я б дуже хотів, щоб моя дочка росла і розвивалася в цивілізованій країні. Думаю, що багато хто погодиться, що моя рідна улюблена країна не може похвалитися стабільністю.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.