В екс-судді “Х-Фактора” з “Миротворця” знайшли небезпечні пухлини (відео)

У російського журналіста, музичного критика, а також екс-судді українського вокального талант-шоу “Х-фактор” Сергія Сосєдова, який у 2017 році потрапив до базо “Миротворця”, знайшли небезпечні пухлини.

Про це йшлося в передачі “Секрет на мільйон”, передає “Комсомольская правда”.

Виявилося, що від раку легені 8 років тому в Сергія Сосєдова помер батько. Ведуча шоу Лєра Кудрявцева відзначила, що онкологія передається у спадок і запропонувала Сергію пройти повне медичне обстеження. Виявилося, що здоров’я Сосєдова не дуже хороше.

“Камені в жовчному міхурі, застійні прояви. Хронічний пієлонефрит. Чимало кісток у нирках. У щитовидній залозі знайшли кісту”, – розповіла про нього лікар Ірина Філатова.

Вона зазначила, що Соседову слід ретельніше ставитися до свого здоров’я.

Сергій Сосєдов радів анексії українського Криму Росією..

“Якби Росія не взяла Крим, там би відбувалося те, що в Донецьку, – вважає телеведучий. – Із Кримом вийшло ось так от. Історикам ще належить розібрати ситуацію, але головне, щоб вони робили це неупереджено”, – заявляв він.

Він також говорив, що РФ прийняла, на його думку, єдино правильне рішення, “рятуючи” півострів: “У цій ситуації, коли не було влади в Україні, не було президента”.

Музичний критик підтримує позицію та політику Путіна, незважаючи на те, що сам же від неї і страждає. Артист не приховує свої нетрадиційні сексуальні нахили, що в РФ не тільки не вітається, а й може стати причиною для кримінального покарання.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.