«Ми багато експериментуємо»: Зіркове подружжя – фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя і Alyosha про стосунки у ліжку (відео)

Артист зізнався, чи практикують вони БДСМ.

Зіркове подружжя – фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя і Alyosha – побували на прем’єрі еротичного фільму “50 відтінків свободи”, йдеться у “Світському житті”, передає Корупція.Стар

Катерина Осадча запитала у подружжя, як вони ставляться до БДСМ-культури, і чи вони щось пробували з БДСМ-атрибутики – батіг, кайдани тощо.

Alyosha зніяковіла від провокаційного питання, а Тарас Тополя відповів: “Я не буду говорити в деталях, але ми вільні у своїх стосунках і багато експериментуємо. Батогів не було. Не було не тому що ми боїмося, а тому, що поки що нам не потрібні такі гострі відчуття”.

ВідеоТарас Тополя розповів, чи експериментує з дружиною у ліжку
Вокаліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя із дружиною завітав на прем’єру «50 відтінків свободи» і розповів, як ставиться до сексуальних експериментів у реальному житті.

Артист зізнався, що експериментують вони скрізь. “Ми робили це і в Нью-Йорку, робили і в Жашкові”, — жартома сказав Тарас.

На питання, чи дивляться вони разом фільми для дорослих, Тополя відверто сказав: “Справа в тому, що я сприймаю це як якийсь певний допінг, а порнофільм — це те, що допомагає збудитися. А мені, наприклад, не треба біля неї нічого, ніякої допомоги, все прекрасно і так”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.