“На тілі виявили слiди вiд розтину”: Жінка викинула новонароджене немовля на смітник

Поліція виявила матір новонародженої дитини, яку знайшли на уманському полігоні твердих побутових відходів, передає Корупція.Інфо

– Немовля було одягнуте в дитячий одяг, на тілі виявили сліди від розтину, – каже страший інспектор Уманського відділу поліції Ірина Вінницька.

Поліцейським вдалось з’ясувати, що хлопчик народився в Уманському пологовому будинку ще тиждень тому. Щоправда уже мертвим. Тіло направили на розтин, щоб встановити причини смерті.

 

– Дитина до нас потрапила з Уманського пологового будинку вже мертвонародженою, – розповідає патологоанатом Уманської міськлікарні Віктор Коваленко.

Після розтину тіло малюка пролежало у місцевому морзі кілька днів. За ним просто ніхто не приходив. Лише після численних дзвінків лікарів породілля таки прийшла. Вона забрала коробку з немовлям, але дорогою викинула її на смітник.

Віктор Коваленко робив розтин і особисто віддавав тіло матері. Жінка запевняла, що поховає сина на кладовищі.

– У журналі в якому ми записуємо видачі залишила свої паспортні дані, розписалась, санітари вдягнули тільце і жінка пішла, – каже патологоанатом.

Правоохоронці швидко розшукали породіллю. Свій жахливий вчинок вона пояснила просто – не мала грошей на поховання, тому й вирішила викинути тіло дитини. Підозрюваній – близько 40 років, вона з Умані. Сама виховує двох дітей, зараз вдома, спілкування уникає.

Із найближчими сусідами жінка теж не спілкується. Її вчинком мешканці просто шоковані. Кримінальне провадження поліція відкрила за статтею “Умисне вбивство”. Утім, після з’ясування всіх обставин, справу можуть перекваліфікувати в “наругу над тілом”, але відповідальності горе-матері не уникнути.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.