Екс-учасниця шоу “Холостяк-4” Юліана Грод вийшла заміж (фото)

Обранцем Юліани Грод 32-став річний Олександр Селіванов,підприємець з Дніпра.

14697276_530458000487025_2033645969_o 14699649_530458150487010_1248005624_o 14787509_530458163820342_1076087646_o

– Юліана, як і коли ти познайомилася зі своїм чоловіком? Скільки ви вже разом?

Ми познайомилися в 2014 році, 5 квітня, на концерті, де співала моя подруга. Я прийшла туди з подружками, а Саша – з друзями. Він мене відразу помітив, а я після проекту «Холостяк» була не дуже зацікавлена в знайомстві з чоловіком. Хоча, його інтерес до себе помітила. Думаю, ось дуже красивий чоловік, з красивими карими очима, пильно дивиться на мене. Шкода, не до цього … »Саша потім всім розповідав, що він в той момент подумав:« От би мені таку жінку »

– Яким було ваше перше побачення?

Наше перше побачення відбулося з третьої спроби. Того вечора на концерті ми так і не познайомилися. Саша підійшов до моєї подруги запитати про мене, а я підійшла, тому що нам пора було йти на інший захід. Ми перетнулися очима – і все. Телефон він не попросив, а я не горіла бажанням спілкуватися. Потім він мене знайшов в соцмережах і почав писати. Ми розговорилися, Саша запросив на каву, але я відмовилася. А потім він якимось чином знайшов свою телефон і передзвонив, знову із запрошенням на каву. Я погодилася, і на нашому першому побаченні була дуже вражена цим чоловіком!

Саша знає, що ти брала участь у шоу «Холостяк»? Як на це реагує?

Звичайно, знає, але не від мене. Ми з ним не обговорюємо мою участь в шоу. Все одно це в минулому. До слова, на момент знайомства Саша не знав, що я «екс-холостячка», звернув увагу саме на мене як жінку, а не як на учасницю телепроекту.

– Чим займається чоловік, якщо не секрет?

Не секрет. Він підприємець, у нього своя будівельна фірма.

– А твоя професійна життя змінилося?

Я займаюся б’юті-послугами, у мене своя маленька суддя, де я працюю з клієнтками. Така дуже жіноча робота, що приносить суцільне задоволення, тому що я допомагаю дівчатам і жінкам стати красивішим.

– Як відсвяткували весілля, чи були на ній дівчинки з проекту «Холостяк»?

Весілля було в Дніпрі, в дуже красивому місці – готельно-ресторанному комплексі. У нас була виїзна церемонія, а серед гостей тільки найближчі люди – родичі та друзі. Дівчаток не було, ми свідомо вирішили святкувати весілля в дуже вузькому колі.

– Зараз модно влаштовувати тематичні весілля.

Ми цим не морочилися, все було без обрядів, але дуже душевно, ніжно, спокійно, красиво і просто.

– А весільна подорож?

Поки що утрималися – обидва зайняті. Але якщо я можу залишити роботу на невеликий період, то у Саші зовсім немає можливості передоручити на кого-то фірму.

– Як екс-холостячка ти стежиш за новими сезонами проекту?

Іноді цікавлюся, але в основному тільки дівчатками: хто вони, які були побачення, коли пішла з проекту, чим займається зараз. Просто я як колишня учасниця дуже добре їх розумію.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...