Мешканка Львова купила упаковку заморожених овочів з головою миші всередині (ВІДЕО)

Мешканка Льовав виявила голову миші серед стручків купленої квасолі після того, як встигла двічі поїсти бобів із цього пакета.

Про це повідомляє ТСН.

Мешканка Львова, Олександра, купила пакет стручкової замороженої квасолі в звичайному супермаркеті.

«Цей сюрприз я знайшла в упаковці замороженої квасолі. Я не буду їсти її тепер до кінця життя», – переконана Олександра.

Львів’янка розповіла, що до недавнього часу квасоля була однією з улюблених страв, тому вона придбала дешевий товар власної торгової марки супермаркету, оскільки інших варіантів на той момент просто не було.

Олександра два рази поїла квасолю з упаковки, а коли зібралася пригоститися втретє – висипала все, що залишилося в пакеті і жахнулася.

«Я спочатку сподівалася, що це шматочок рибки, а потім я зрозуміла, що це – гризун. Це голова мишки, щурика, я не знаю. Мені було бридко, я бігала по квартирі і не знала куди себе подіти», – зізнається Олександра.

Жінка звернулася на гарячу лінію супермаркету, де її запросили під’їхати знову в магазин. Адміністрація вину визнала, відшкодувала гроші за упаковку квасолі і спробувала залагодити провину перед клієнткою за допомогою пляшки шампанського і торта.

«Це кошмар! Миша потрапила на етапі нарізки. Це просто нонсенс. Ми говоримо про нано-технології і бачимо голову миші в квасолі», – коментує появу гризуна в пачці заморожених овочів харчовий технолог Олена Сидоренко.

Причиною цього вона вважає недбале виробництво. Як відомо, гризуни переносять такі інфекції, як холера, чума і лептоспіроз. І сильна заморозка не може повністю знищити таку хворобу. А вечеря з таким «інгредієнтом» може стати останньою для людини.

Представники супермаркету кажуть, що від цього постачальника завжди отримували якісний товар, але після цього випадку, всі його товари зняті з реалізації в усіх магазинах мережі. Ведеться розслідування.

Юристи стверджують, що крім повернення грошей за придбаний товар, у продавця можна вимагати і відшкодування лікування, якщо продукт пошкодив здоров’ю.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.