Десятикласницю зґвалтували в сауні: “Батьки дівчини вимагали у чоловіка гроші, аби…”

Раніше судимий волинянин нині перебуває в СІЗО за заявою 10-класниці про зґвалтування. Інцидент стався у Рожищі, передає Корупція.Інфо

Згідно з повідомленням, у січні 2018 року неповнолітня Ірина К., яка вчиться у гімназії №4 міста Рожище, напросилась в компанію до 4-х чоловіків для проведення спільного часу у сауні. Згодом школярка написала заяву на одного з хлопців, який нібито згвалтував її того вечора. Чоловік (Павлощук П.) отримав 2 місяці у слідчому ізоляторі.

Учениця 9-го класу гімназії №4 міста Рожище Ірина К. у січні 2018 року напросилась до компанії чотирьох чоловіків, аби провести разом час у сауні. Після спільного відпочинку вона написала заяву у поліцію на одного з чоловіків – Петра П., у якій повідомила про статевий акт, який нібито відбувся того вечора. Наразі підозрюваний отримав 2 місяці у слідчому ізоляторі.

Як пише видання з посиланням на власні джерела, батьки дівчини вимагали у чоловіка гроші, аби не повідомляти про інтимну близькість з неповнолітньою. За даними джерел, неповнолітня не вперше стає жертвою насилля і вимагає гроші з чоловіків, яким загрожує позбавлення волі за статевий акт з нею.

Керівник Рожищенського відділення поліції ГУНП у Волинській області Олександр Басалик прокоментував інцидент зі згвалтуванням 9-класниці.

«Дійсно, заява була написана на раніше судимого чоловіка. Він вже відбував термін покарання у місцях позбавлення волі. Зараз є заява неповнолітньої, що її зґвалтували. Порушене кримінальне провадження, проводиться досудове слідство. На час досудового слідства суд обрав запобіжний захід для підозрюваного – тримання під вартою.

Дівчина вимагала гроші у чоловіків, щоб не писати заяву? Ми такою інформацією не володіємо. Дівчина прийшла зранку додому вимазана, брудна. Батьки чи родичі повідомили поліцію про даний інцидент, розпитали її про цю ситуацію. У нас немає інформації, щоб вона з мамою вимагала гроші.

До цього часу у нас не було звернень, про те, що її раніше ґвалтували. У мене в практиці не було випадків, щоб неповнолітні дівчата навмисно зваблювали чоловіків, аби потім вимагати в них гроші за нерозголошення. Однак такі випадки дійсно є по країні. Проте це не той випадок. У нас немає інформації, що її раніше гвалтували, а потім вона забирала заяву”, – сказав Олександр Басалик

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.