Дружина Влада Ями розповіла чому вони з чоловіком приховували весілля,та показала ексклюзивне фото

Як Влад Яма зробив пропозицію і яке було весілля, вперше розповіла його обраниця Ліліана.

yama-vesillya-e1476718549464

Історія відносин відомого хореографа, судді шоу «Танцюють всі!» На СТБ Влада Ями та його супутниці Ліліани почалася ще в 2007 році, однак пара не поспішала ділитися подробицями особистого життя. А коли в пресі з’явилася новина про їхнє весілля, Влад Яма був вкрай категоричний, заявляючи, що шлюб – це не для нього. Що тоді відбувалося в парі насправді, і як Ліліані вдалося «узаконити» своє право на такого завзятого холостяка, вона розповіла у відвертому інтерв’ю  Надії Матвєєвої, яке вийде в ефір 18 жовтня в програмі «Все буде добре» на СТБ.

За словами Ліліани, вона 7 років чекала від Влада пропозиції руки і серця, але сталося це в найнесподіваніший для неї момент.

«Ми з Владом давно мріяли зустріти Новий рік разом, і 2 роки тому нам це вдалося. Я була рада безумно, що будемо тільки він і я, тому що завжди в Новий рік якась метушня, ми кудись їдемо, – розповідає Ліліана. – Коли били куранти, ми підняли келихи шампанського, випили, привітали один одного. І раптом мені чомусь захотілося ковбаски (сміється). Я тягнуся за ковбаскою, жую її, повертаюся, а Влад стоїть на коліні. Я з ковбасою, а він з кільцем (сміється). У нього в руці химерна пандочка (це був чохол для кільця). Я з цією ковбасою, намагаюся її якось прожувати і думаю, що по-іншому уявляла цей момент. Беру цю Пандочка – у мене сльози, радість, не можу повірити, що це сталося! ».

Також Ліліана зізналася, що рішення приховувати весілля було прийнято спільно:

«Ми вирішили зробити саму серйозну подію в нашому житті у вузькому колі, де були тільки близькі і рідні. Нам не хотілося ні з ким ділитися. Це наша сокровенна, трепетне подія ».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...