“Не розминулись” п’ять автівок, дев’ять постраждалих: на Вінниччині сталась масова ДТП(ВІДЕО,ФОТО)

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

Ранком четверга, 22 лютого, на Вінниччині сталася ДТП за участі одразу п’яти машин. На трасі зіткнулись Citroen, Renault, ВАЗ, Mercedes та карета “швидкої”. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Вінницькій області.

“22 лютого поблизу с. Сосонка Вінницького району в дорожньо-транспортну пригоду потрапили п’ять автомобілів. Дев’ять осіб госпіталізовані з травмами різного ступеню тяжкості. На місті працює слідчо-оперативна група поліції”, – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, близько 7:50 на дорозі Вінниця-Калинівка легковик Citroen з’їхав з дороги та та врізався в дорожній знак. Тоді ж водій Renault в’їхав у ВАЗ. На місце викликали карету “швидкої”. З боку Калинівки рухався Mercedes, який не розминувся з Citroen та “швидкою”. Крім того, Mercedes зачепив людей, які стояли біля машини медиків.

Таким чином, через автопригоду постраждали одразу дев’ять осіб віком від 35 до 60 років. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Винуватцю загрожує до восьми років в’язниці.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.