Не знає елементарного: глядачів не на жарт рoзлютилa героїня “Міняю жінку” (відео)

22 лютого на екрани вийшов п’ятий випуск шоу “Міняю жінку” на телеканалі 1+1, в якому під час експерименту дві сім’ї на тиждень міняються своїми мамами. Глядачі вже встигли обговорити новий випуск в мережі і дати свою оцінку деяким з учасників.

У п’ятому випуску стався міжнародний обмін. Пара з України, Іван і Аня разом виховують маленьку дочку Олесю. Народження дитини вплинуло на відносини пари не кращим чином і тепер вони прагнуть відновити любов і романтику, а головне розуміння.

Сім’я Олександра і Тетяни, яка проживає в Німеччині, виховує двох дітей. На відміну від першої пари, в їхньому будинку панує розуміння і любов, яка допомагає подолати всі складнощі, що виникають на їхньому шляху. Вони прийшли на проект заради нових емоцій.

Новий випуск викликав жваве обговорення в мережі. Випуск подивилися 25 тисяч раз, він отримав 330 лайків і більше 130 коментарів.

Найбільше глядачів вразив той факт, що Аня з Миколаєва не знає географії: дівчина не змогла зрозуміти відразу, де знаходиться місто Нюрнберг. Ця ситуація розлютила користувачів мережі. Також деякі з глядачів відзначили низьку культуру мовлення у дівчини з Миколаєва.

Правда, дісталося не тільки Ані, але і її чоловікові Івану, якого назвали гопником і звинуватили в нетрадиційній орієнтації.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.