Стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2018 в Лісабоні (відео)

MELOVIN із піснею Under The Ladder представлятиме Україну на Євробаченні 2018.

Intermarium пропонує коротко познайомитись із біографією співака.

Костянтин Бочаров (MELOVIN) – український поп-співак. Костянтин народився 11 квітня 1997 року в Одесі. З самого малечку він цікавився творчістю, хоч і мріяв бути хіміком, ведучим, актором або кухарем.

У школі постійно робив постановки, організовував концерти, у яких сам брав участь. Також навчався в музичній школі, яку згодом покинув, але пішов до театральної школи, яку з успіхом закінчив. На його думку саме театральна школа допомогла йому цінити кожну емоцію.

Костянтин тричі брав участь у відборах до українського вокального шоу «Х-фактор», але жодного разу не потрапляв на телевізійні кастинги. У шостому сезоні 2015 року він нарешті пройшов до етапу прослуховування перед суддями, де після виконання пісні «Без бою» гурту «Океан Ельзи» отримав путівку до тренувального табору.

Костянтин з’явився в прямих ефірах шоу і дійшов до суперфіналу, у якому за результатами глядацького голосування став переможцем.

У кінці 2016 року Костянтин вирішив взяти участь у національному відборі на 62-й пісенний конкурс «Євробачення», де за результатами голосування посів третє місце.

24 лютого, в фіналі національного відбору на Євробачення 2018 представив пісню Under The Ladder, яка принесла співаку великі бали та квиток до Лісабону.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.