Дівчина вижила, чоловіки загинули: жахлива ДТП у Дніпрі

У Дніпрі сталася страшна аварія за участю легкового автомобіля Mercedes.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції регіону.

ДТП сталася на проспекті Пушкіна 24 лютого. Попередньо легковик на високій швидкості злетів із проїжджої частини та врізався в дерево.

У результаті двоє хлопців – водій і пасажир – померли на місці події. Також постраждала дівчина-пасажир, яка перебувала на задньому сидінні. З важкими травмами вона була госпіталізована в лікарню.

Журналісти “Інформатора”, побувавши на місці події, уточнили, що разом із поліцією на місце ДТП прибули невідомі, які погрожували розбити їм фотокамери, вимагаючи припинити зйомку.

Кримінальне провадження за фактом ДТП порушено за ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Ведеться слідство.

Також повідомимо про інші масштабні аварії, які сталися в країні 24-25 лютого. Забігаючи наперед, відзначимо, що причиною загибелі водіїв і пасажирів у цих ДТП стало зіткнення авто з електроопорою або з огорожею.

У Харкові, на проспекті Гагаріна, 105, водій легкового автомобіля Volkswagen врізався в стовп.

Удар був настільки сильним, що транспорт перегнуло навпіл. Водій, 35-річний чоловік, помер на місці події.

У місті Краснокутськ Харківської області автомобіль Volkswagen влетів у бетонну огорожу. У результаті загинув 30-річний пасажир, який перебував на задньому сидінні.

Чергова жорстка ДТП також відбулася в Харкові. Так, на вулиці Банна, 2 Skoda влетіла в електроопору. У результаті, водій і пасажир, хоч і отримали важкі травми, проте залишилися живі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.