Від отриманих травм жінка померла миттєво: На Буковині син до смерті побив свою матір

Чоловікові загрожує від семи до десяти років позбавлення волі, передає Корупція.Інфо

В селі Чепоноси Хотинського району Чернівецької області син до смерті побив свою 57-річну матір. Про це повідомила прес-служба поліції.

Жінка прийшла до місцевому жителю в гості, де розпивала з ним спиртні напої. Пізніше в будинок прийшов 34-річний син гості. Між ними виник словесний конфлікт.

“Після чого (син – ред.) завдав матері кілька ударів в область голови і зник. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події”, – розповіли поліцейські.

Злочинця незабаром затримали. Зловмисник вже був відомий правоохоронцям як особа, яка веде антигромадський спосіб життя.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання. Йому вже оголошено підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєний злочин йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.