Якщо зі мною щось трапиться…”: Знайшли тіло жінки, чию доньку до смерті зґвалтували військові

В окупованому Єнакієвому виявлено тіло жінки, яка розповідала про те, що бойовики згвалтували до смерті її дочку, святкуючи 23 лютого. Її обезголовили.

Жінка, Вікторія Максимова, зникла 1 березня. За словами її подруги, вона повинна була виїхати в Росію, але перестала виходити відповідати на дзвінки. 2 березня подруга знайшла новину про обезголовлену жінку в стрічці новин сепаратистського ресурсу ДАН.

“Я знайшла на Донецькому сайті інформацію про знайдений труп жінки під Єнакієво. Фото дуже на Віку схоже, і фігура її та речі у неї такі були. Але чомусь посилання вже не активні. Сайт офіційний “ДАН”! Може знову зам’яти хочуть?»- пише подруга Максимової.

Однак через час новина з сепаратистського сайту зникла. Проте журналісти до того встигли зробити скріншоти.

Кілька днів тому мережа вразила новина про те, що бойовики згвалтували 14-ти річну дівчинку в ніч на 23 лютого, дівчинка померла. Її мати, Вікторія Максимова, писала про це всюди, де це було можливо. Пізніше жінка повідомляла про те, що їй надходять погрози.

Максимова заявила, що її дочку згвалтували і вбили 23 лютого.

“Сорокін А.С., Полів П.А., Івашка В.В., Сорокін П.А., а ось Кругскій Євген Валерійович був там старшим у керував безчинствами”, – написала Максимова. Вона запевнила, що люди, які брали участь в згвалтуванні служать в Новоазовську в “9 полку морської піхоти” і назвала їх прізвища.

Пізніше Максимова додала, що люди, які брали участь в згвалтуванні дочки, почали їй погрожувати. “Мені погрожують сьогодні…якщо зі мною щось трапиться – не дайте зам’яти цю історію (стилістика автора збережена – ред.)”, – написала Максимова.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.