У Києві п’яний наркоман убив жінку та вистрибнув із вікна 7 поверху, – ЗМІ

Увечері 3 березня у Києві на Троєщині, а саме на проспекті Маяковського, 12В, у багатоповерхівці сталися страшні випадки. Так, у квартирі цього будинку знайшли тіло мертвої жінки. Крім того, з цього ж житлового приміщення, яке розміщується на 7 поверсі, з вікна вистрибнув чоловік. На щастя, він залишився живим.

Про це повідомляє “Інформатор”.

За попередніми даними, вистрибнув із вікна підозрюваний у вбивстві жінки, а зробив він це одразу після скоєння злочину.

У підсумку після падіння його затримали правоохоронці. Медики, що прибули на місце інциденту, травм у нього не виявили, оскільки правопорушник упав на кущі.

Згодом у під’їзді поруч з квартирою, де сталося вбивство, слідчі допитали затриманого. Зауважимо, що той насилу відповідав на питання, сидів на підлозі та описував те, що сталося, невиразно.

Як переконують правоохоронці, чоловік перебував у неадекватному стані, відтак вони припускають, що, окрім алкоголю, він вживав ще наркотичні речовини.

За словами мешканців будинку, де сталося вбивство, на 7 поверсі у вищезазначеній квартирі живуть “неблагополучні люди” — наркомани, які не лише вживають, а й поширюють наркотичні засоби.

Причини та інші подробиці злочину поки є невідомими.

Додамо, про подію написав і ресурс dtp.kiev.ua.

“За попередньою інформацією, сталося вбивство. Нікого на місце не пускають. Працює бригада “швидкої допомоги”, мобільний офіс поліції. На місці перебувають представники головного управління. Обставини з’ясовуються”, – сповістили журналісти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.