Напилась до безпам’ятства: Багатодітна мати “загубила” дітей

Багатодітна мати після випивки забула, що її син і дочка поїхали в гості, передає Корупція.Інфо

Незвичайний випадок стався в місті Кагарлик Київської області. Місцева мешканка повідомила до поліції про зникнення дітей – 16-річного сина і 14-річної дочки. Правоохоронці розшукали їх протягом декількох годин і з’ясували, що підлітки нікуди не зникали.

“Неповнолітніх знайшли в смт Ржищів. З’ясували, що мати напередодні відпустила трьох своїх дітей в гості до рідного брата. Згодом вона приїхала і забрала п’ятирічну дитину, а про двох старших просто забула. Багатодітна сім’я перебуває на обліку як така, що опинилася в складних життєвих обставинах. З 34-річною жінкою, яка вже притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків і яка зловживає алкогольними напоями, проведена чергова роз’яснювальна робота. Підлітків в повернули додому”, – повідомили в ГУ НП Київської області.

Зараз вирішується питання про повторне залучення горе-матері до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (“Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків з виховання дітей”).

За даними правоохоронців, з початку року до поліції Київської області надійшло 69 повідомлень про зникнення 73 дітей. Співробітники ювенальної превенції розшукали і повернули додому всіх втікачів. З них 65 дітей були розшукані протягом доби.

Раніше ми повідомляли, що в Києві жінка кинула маленьку дочку в хостелі й пішла жебракувати на вокзал.

Схожий випадок стався в столиці в жовтні 2017 року. Жінка залишила дев’ятимісячну дитину біля метро “Вокзальна” і пішла пиячити. Малюка на сходах помітили перехожі й віднесли до відділу поліції на станції “Київ-Пасажирський”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.