Трагічні наслідки сварки: на Одещині хлопчик здійснив суїцид через докори матері

Інцидент стався в четвер, 8 березня, в селі Шевченкове Кілійського району Одеської області.

Відомо, що вранці хлопчик пішов вітати зі святом бабусь і тіток, а до обіду повернувся додому з забрудненим одягом.

Мати вилаяла хлопчика за неохайний зовнішній вигляд, після чого пішла на роботу. Коли ввечері вона повернулася додому, то знайшла сина повішеним у господарській прибудові.

Під час НП батько дитини перебував на роботі в Одесі, де також вчиться старша дочка.

Поліція вважає, що хлопчик скоїв суїцид. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Крім того, проводиться перевірка.

Односельці кажуть, що сім’я, в якій сталася трагедія, є благополучною.

«Це благополучна, повна сім’я, хороший хлопчик. І батьки, і діти характеризуються виключно з позитивного боку. Вчителі кажуть, що мама постійно цікавилася успіхами в навчанні сина», – заявив голова Кілійської районної ради Павло Бойченко.

Нагадаємо, біля маєтку президента України Петра Порошенка виявили труп співробітника поліції. Про це заявив представник поліції Київської області Микола Жукович. За його словами, інцидент стався в селищі Козин Київської області ще 23 лютого.

Співробітник поліції полку особливого призначення скоїв суїцид. У поліції кажуть, що оголосили про цю подію тільки зараз, оскільки весь цей час проводили розслідування.

Жукович зазначив, що поліцейський знаходився один на посту, розташованому неподалік від резиденції Петра Порошенка.

Як повідомляляєть, правоохоронці знайшли підозрюваного у вбивстві молодої одеситки, обезголовлене тіло якої знайшли на Молдаванці. Вбивця навчався із загиблою в одній школі.

Чоловік працює кухарем-сушистом. Згідно з даними джерела, таким чином – вбивством і обезголовлюванням – чоловік помстився Ганні, так звали загиблу, за відмову вступати в стосунки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.