Хлопчик, який захоплювався суїцидальною «грою», наклав на себе руки

П’ятикласник, знайдений 8 березня повішеним у селі Шевченкове Кілійського району Одеської області, захоплювався суїцидальною «грою» «Синій кит».
Про це «УНІАН» повідомив голова Кілійської районної ради Павло Бойченко.

«Тільки що спілкувався з учителями та директором школи. Вони опитали всіх друзів загиблого. Друзі розповіли про те, що Вовка (загиблий хлопчик – ред.) грав у «гру» «Синій кит», і приблизно два тижні тому розповідав, що досяг уже високого рівня і отримує серйозні завдання», – сказав Бойченко.

За словами підлітків, хлопчик також говорив їм, що «має повіситися». Діти відзначали, що раніше не надали значення словам потерпілого, який характеризувався позитивно, і добре вчився у школі.

На даний час поліція перевіряє інформацію про участь дитини в суїцидальній «грі».

Поліція почала розслідування за фактом загибелі п’ятикласника, виявленого 8 березня повішеним у селі Шевченкове. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Попередня причина смерті – самогубство.

Вранці 11-річний хлопчик пішов привітати родичів з 8 березня, повернувся о 14.00. Побачивши, що син сильно забруднився, мати його вилаяла, потім пішла на роботу. Коли повернулася додому, виявила сина повішеним у сараї.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.