Притула зібрався виправити найбільшу помилку життя

Український шоумен, комік, телеведучий Сергій Притула заявив, що прагне виправити найбільшу помилку свого життя

Його образ на сцені легкий, веселий і піднесений, а в звичайному житті артисту більше за все хочеться бути люблячим батьком та чоловіком. За останній час у «Вар’ятів» були гастролі по всій Україні. І з кожним разом вони набирали все більший темп. За час виступів, «Вар’яти» навіть змогли поставити власний рекорд концертів.

Але чи так це легко весь час дарувати публіці гарний настрій, бачити як міняються обличчя людей, і при цьому пропускати важливі моменти своєї сім’ї? Адже артисти банально не бачать як ростуть їхні діти. «У 2008-му, коли народився Дмитрик, я не вилазив із гастролів з Камеді, навіть у кризові місяці тої осені.

Потім розривався на 3 телепроекти і 1 на радіо. Я пропустив момент, коли у нас відпав пупчик, коли ми зробили перший крок, коли у нас виліз перший зуб і коли було сказане перше слово. Я багато чого пропустив, за що себе досі картаю», — зізнався шоумен.

Графік у Притули не змінився, точніше навіть став ще більш напруженим. Але обіцяє: маленька донечка отримає від нього якомога більше уваги та щирої батьківської любові.

«Діти – це найбільша радість у житті. Спостерігати кожен їх крок, кожну емоцію, кожне слово чи посмішку – це крутіше ніж будь-які кар’єрні звершення. І я радий, що Дмитрик, у справі виховання Соломії, моя з дружиною найбільша опора!», — додав він. Знаходити час на найдорожчих людей гуморист потроху вчиться.

Та і привід для цього нещодавно був непоганий: презентація мультфільму «Викрадена принцеса», одну з ролей у якому озвучував Притула: «Обожнюю озвучувати мультики. Якщо дуже старатись, то потім тобі можуть дати два безкоштовних запрошення і ти приходиш на допрем’єрний показ із головним поціновувачем твоїх робіт — Дмитром.

А також це нагода побачитись із старими друзями, обійнятись з Машою, подуркувати з Василем, який зі всіх сил імітував нашого з малим бодігарда. Коротше кажучи, беріть дітей, ходіть на «Викрадену принцесу». Мульт вийшов чудовий, добрий, мій герой Нестор – прекрасний! А головне — це наш український продукт. І за нього не соромно!», — підсумував він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.