На Дніпропетровщині школяр жорстоко зарізав сусіда та його 4-річну дитину

Також численні ножові поранення отримала вагітна жінка. У Павлограді 18-річний одинадцятикласник вночі вдерся до будинку сусідів і влаштував криваву розправу над родиною.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області: «Жертвами хлопця стали сусіди – 30-річний батько та 4-річний хлопчик.

Від отриманих ножових поранень вони загинули. Мати – 35-річна вагітна жінка – отримала численні ножові поранення та була доставлена до лікарні». Як зазначається, трагедія сталася 10 березня приблизно о 23:20, після кривавої різанини хлопець втік із місця скоєння злочину, проте за лічені години його затримали.

Правоохоронці кажуть: «Хлопець звернувся за медичною допомогою до найближчої лікарні з пораненням, яке отримав, розбиваючи вікно в будинку своїх жертв».

Також повідомляється, що з місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж кустарного виробництва. Наразі всі обставини злочину та мотив встановлюються, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу, слідчі дії тривають.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.