«Не було ні поцілунків, ні обіймів – ми просто…»: Розкрито таємницю знайомства і початку стосунків Лілії Ребрик з чоловіком

Лілія Ребрик — популярна українська зірка, яка найбільше запам’яталась телеглядачам з танцювального проекту “Танцюють всі”, а також сподобалась в романтичному проекті “Неймовірні історії кохання”.

Ще, будучи дитиною, дівчина не могла всидіти на одному місці. Коли їй було п’ять років, вона займалась художньою гімнастикою. Це захоплення тривало досить довго — одинадцять років. Ба більше, Лілія досягла звання майстра спорту.

Це не єдине захоплення дівчини, оскільки вона дуже різностороння особистість. У неї все вдавалось найкраще: навчаючись в музичній школі, де вона вивчала гру на фортепіано, закінчила з відзнакою, навчаючись акторській грі в інституті Карпенка-Карого, вона також закінчила з відзнакою. Лілія Ребрик знімалась і в багатьох фільмах, і в серіалах.

Проект, який багато чого змінив у житті зірки це “Танці з зірками”. Там Лілія виступала з відомим хореографом Диким Андрієм. І глядачі, і преса одразу почали пліткувати про те, що ця пара разом не лише на танцювальному майданчику. Багато хто зміг зразу побачити, що між зірками щось більше. Але і в Лілії, і в Андрія було налагоджене особисте життя. Вони обоє не могли собі дозволити показати свої почуття і тримали їх в собі.

“Ми не раз одне одному казали, що, напевно, в минулому житті були близькими, – згадує Лілія Ребрик. – У першу нашу зустріч, на пробах, я одразу його помітила. І хоча була втомленою, проте розуміла: на камеру треба б щось зіграти, ніби я вибираю партнера, вередую. Але тут же зловила себе на думці, що зовсім не можу прикидатися – так мені відразу стало з ним легко й спокійно. Потім я сама пішла до керівництва і сказала, що буду танцювати тільки з Андрієм.

За іронією долі, у нас з чоловіком не було ні побачень, ні букетно-цукеркового періоду, нас звів проект. Ми були настільки захоплені танцювальним процесом, що коли всі навколо приписували нам роман, ми усміхалися, веселилися. Проте зізнатися собі в цьому ще не могли”.

Актриса також розповідала, що по закінченню телешоу, вони обоє пішли в ресторанчик і сиділи собі удвох цілу ніч. Вони просто розмовляли, проте ці розмови вже не стосувались роботи, танців, тренувань, постановок … Вони розмовляли про все і ні про що, але обом було дуже добре, комфортно та спокійно…

“Хоча ми і мовчали час від часу, але йти жоден з нас не хотів, – розповідає Лілія. – Ми разом у ресторані зустріли світанок і тільки тоді вже розійшлися. Кожен у своє життя. І тижні два після цього не бачились. А потім мені зателефонували та запросили бути ведучою на “Слов’янському базарі”. Й запропонували станцювати наш з Андрієм номер із “Танців із зірками”, на що я гордо відповіла: “Телефонуйте і домовляйтеся з ним самі!” І знову нас звела робота – приводу для зустрічі краще не вигадаєш!

Ми зустрілися, щоб зібрати документи, обговорити, як і що будемо робити на “Слов’янському базарі”. Сіли за столиком в кафе, подивилися одне на одного … і все. Не було ні поцілунків, ні обіймів – ми просто сиділи та дивилися одне одному в очі. З того дня ми вже не розлучалися”.Ось так творчий дует переріс у справжні почуття. Вже у 2011 році пара вирішила узаконити стосунки і зіграти весілля. Влітку наступного року сім’я поповнилася, народилась донечка. Дівчинку назвали Діаною. Андрій же весь час проводив з дружиною, і навіть впродовж пологів чоловік не відходив і був завжди поруч.

Лілія Ребрик розповідає, що дівчинка дуже схожа на Андрія. І хоча у парі двоє зірок, які люблять свою роботу, але, попри те, Лілія з Андрієм відмовилися від будь-якої допомоги: від няньок і рідних. Адже вони не хочуть пропустити жодного моменту життя свого чада, бажають бачити кожну хвилину розвитку своєї малечі.

А Дмитро Танкович, з яким Лілія вела програму “Танцюють всі”, також став родичем пари, оскільки хрестив їхню доньку Діану. Так з близьких друзів, вони стали кумами.

Зараз жінка продовжу займатись кар’єрою, вона стала ведучою шоу “Ранок з Україною”. За те, що вона не покинула займатись улюбленою справою, вона дякує своєму коханому чоловікові:

“Я вдячна Андрію за те, що він жодного разу не попросив мене залишити улюблену справу. Я відчуваю себе щасливою, спокійною і гармонійною. Не боюсь навіть віку, який так лякає багатьох дівчат. Люблю заглядати до себе в паспорт і спостерігати, як змінювалася. У 16 років фарбувалась голубими тінями і вишневою помадою, малювала стрілки, робила “начос” на голові. У 25 років мала вигляд простіший, а в 40 буду робити make up у стилі nude. І це прекрасно! Жінка має до цього прийти”.

Навіть зараз, перебуваючи на останніх місяцях вагітності, Лілія продовжує активно працювати. Уже зовсім скоро Лілія Ребрик вдруге стане мамою.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.