“Путін в труні”: Мережу приголомшило фото, яке оприлюднило МВС України

Сьогодні у великих містах України під консульствами РФ проходять масові акції протестів проти виборів в країні-агресора.

У Києві вже перекриті дороги, сотні активістів вийшли з плакатами із закликом бойкотувати вибори. У Харкові протестують за даними співробітників МВС близько 20. Але активісти відзначилися тим, що принесли до консульства труну з лялькою Володимира Путіна і повісили над ним плакат з написом “Убий в собі москаля”.

На сторінки групи Правого сектора в фейсбук активісти підтвердили інформацію про те, що будуть блокувати будівлю до закінчення виборчого процесу.

“У Харкові націоналісти блокують консульство Московії. Путін в труні вже лежить перед входом. НВР” Правий сектор “, ВО” Свобода “та Національний Корпус прийняли рішення блокувати вибори в Харкові, Одесі, Львові та в Києві”.

Співробітники МВС заявляють, що для беспокойста немає причин, так як в будівлі консульства будуть допускатися лише дипломати і співробітники. Нагадаємо, що не дивлячись на заяви Володимира Путіна про те, що в цьому році обрати гаранта Росії можна буде у Львові, Харкові, Києві, Одесі та Криму, Україна заявила, що визнає такі дії незаконними.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.