Схоже, що Путіну вже нічого не допоможе, – російський політолог

Опозиціонер Костянтин Боровий розповів, що найбільше дошкуляє главі Кремля та навіщо Путіну перемога Трампа.

Russian President Vladimir Putin attends a ceremony to hand over the diplomatic credentials to newly-appointed ambassadors at the Kremlin in Moscow, October 23, 2013. REUTERS/Maxim Shemetov (RUSSIA - Tags: POLITICS)
Russian President Vladimir Putin attends a ceremony to hand over the diplomatic credentials to newly-appointed ambassadors at the Kremlin in Moscow, October 23, 2013. REUTERS/Maxim Shemetov (RUSSIA – Tags: POLITICS)

Про це російський політичний експерт сказав у інтерв’ю “Online.ua“.

“Схоже, що Путіну вже нічого не допоможе. Скасувати військові злочини або пом’якшити реакцію на них неможливо, так як вже включилися міжнародні механізми”, – каже Боровий.

На його думку, головною метою Володимира Путіна зараз є втриматися при владі. Для цього йому потрібна перемога Дональд Трампа на президентських виборах у США.

“Путіну зараз потрібні контакти, щоб зберегти свою присутність на рівні міжнародних відносин. Всім зрозуміло, що Путін – звичайний бандит, але він згоден на те, щоб різні політики продовжували робити вигляд, що він ґ повноцінний керівник країни. Трамп йому потрібен саме для цього”, – вважає опозиціонер.

Костянтин Боровий додав, щоб втриматися при владі, президенту Росії потрібно вирішити кілька “проблем”.

“Наприклад, закріплення придбань: Крим, частина Донбасу. Потрібне зняття санкцій, незважаючи на те, що вони слабкі. Ще завдання – уникнути відповідальності за військові злочини у Сирії, Грузії, у випадку з Boeing 777″, злочинів скоєно дуже багато”,– зазначив політичний експерт.

За його словами, Володимир Путін таким чином намагається легалізувати себе у політичній діяльності.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...