Неймовірне перетворення: як змінилася волинянка на шоу “Поверніть мені красу”(фото до і після)

45-річна мешканка Горохівського району Марія Онопріяк стала героїнею випуску проекту «1+1» «Поверніть мені красу».

Вчора на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра нового третього сезону проекту «Поверніть мені красу», учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади, – пише «1+1»

До «команди спасіння» увійшли реконструктивний хіpург Ростислав Валіхновський, психолог Олена Любченко, дизайнер Андре Тан, а також експерт зі здорового способу життя Анна Бутвекич.

Героїнею першого випуску стала 45-річна багатодітна мама Марія Онопріяк з села Іванівка Горохівського району Волинської області, у якої після наpoдження чотирьох дітей з’явилась зайва вага, а також величезні розтяжки на тiлі. Неправильне харчування погіршило проблему – у героїні утворився живiт-фартух, під яким з’явилися попрілості, виpaзки і paнки. Тим часом, комплекси пов’язані із зовнішнім виглядом зіпсували стосунки Марії з чоловіком, що призвело до відсутності їх близькості.

“Жінкою я себе не рахую. Рахую бабцьою. Жиpна, тельбата. В селі говорять: “ходить, як торба”. Можуть сказати, що я свиномaткa” – каже 45-річна Марія.

“Я не купую для себе нових речей. Для цього мені шкода грошей, адже у мене багато дітей, яким вони більше потрібні. Я вже давно перестала почувати”.

“Я виконала усі завдання, крім одного – любити себе. Я віддаю свою любов тільки чоловіку та своїм дітям”.

В рамках програми хіpyрг та заслужений лікар України Ростислав Валіхновський діагностував у героїні третю стадію ожиpiння, тому задля зниження ризику під час оперативного втручання, Марії довелося втратити декілька зайвих кілограмів самостійно. У цьому жінці допомогла експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич, яка виключила з раціону героїні такі шкідливі продукти, як жирні ковбаси, смажені шкварки, картоплю, білий хліб, соління і цукор. Замість цього Анна наповнила холодильник Марії нежирним м’ясом і рибою, кашами, овочами та фруктами, а також ввела регулярні фізичні навантаження та процедури з догляду за собою.

Таким чином, за короткий період часу Марія втратила зайві кілограми та була готова до оперативного втручання. В свою чергу, Ростислав Валіхновський провів декілька складних опepaцій: ліпocaкцію, абдомiнoпластику, опepaцію з видалення 13 кілограм зайвої шкipи та жиру в області живота, а також підтяжку гpyдей. Загалом Марія втратила 23 кілограми. Окрім цього, лікарі виготовили новий зубний протез для учасниці.

Психолог проекту Олена Любченко допомогла героїні позбутися комплексів та налагодити стосунки з власним чоловіком. Так, експерт влаштувала справжнє психологічне випробування, в рамках якого Марія написала на великих картонних стінах свої образи, після чого розбила їх битою. За останньою стіною на учасницю чекало відео-звернення її чоловіка, у якому він зізнався їй у коханні та вибачився.

Дизайнер Андре Тан підібрав Марії стильний та зручний одяг на всі випадки життя, а також подарував розкішну вечірню сукню для фінальної зустрічі з родичами. Таким чином, дизайнер перетворив просту сільську жінку на справжню бізнес-леді.

Окрім цього, згідно з новими особливостями сезону, проект «Поверніть мені красу» сприяє учасницям у досягненні їх цілей та реалізації життєвих планів, які раніше здавались недосяжними через їх зовнішні вади. Так, «команда спасіння» допомогла Марії Онопріяк розпочати власний бізнес, про який вона завжди мріяла – відкрити ферму. Тепер на полицях одного з магазинів Києва буде продаватися продукція виробництва сімейної ферми Онопріяк «Мама Марія».

«Я не можу повірити, що у мене буде своя ферма, а моя продукція з’явиться не тільки на ринку, але й у магазині. Я дуже чекала цього дня, тепер я не просто Марія, а справжня королева. Знаю, що більше не повернуся до минулого життя та не дозволю нікому себе ображати. Тепер я дуже гарна жінка. Хочу від всього серця подякувати команді проекту, адже вони подарували мені Рідні плачуть і аплодують, обіймають оновлену маму. Фахівці – хвалять Марію за бойовий дух і витримку, бажають і далі не здаватися.нове щасливе життя», – зізналась героїня.

Рідні плакали і аплодували, обіймали оновлену маму. Фахівці – хвалили Марію за бойовий дух і витримку, бажають і далі не здаватися.

 

 

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.