Новонароджений був більш ніж щасливий з’явитися на світ після чотирьох днів пологів (фото)

Ця фотографія показує новонароджену дитину, яка народилася за допомогою кесаревого розтину, перед цим переживши чотири дні перейм. Тейлор, 33-річна мати трьох дітей з Бремертон, штат Вашингтон, очікувала зустріти свого хлопчика в середині березня. Але після чергової перевірки з’ясувалося, що тиск Тейлор став небезпечно високим, і лікарі сказали, що народжувати доведеться на тиждень раніше.

Коли майбутню маму госпіталізували, лікарі почали давати їй дуже невеликі дози гормону, щоб викликати перейми. Однак, оскільки Тейлор в минулому народжувала за допомогою кесаревого розтину, лікарі були стурбовані тим, що вона може постраждати від розриву матки, якщо пологи викликати занадто агресивно.

Жінка пригадує: «Це було так довго і так складно… Доктор знав, що це буде повільний процес, і він не хотів бути надто агресивним. Він хотів, щоб ми були в безпеці… Він навмисно хотів, щоб це був повільний процес».

Однак, коли пологи почалися, стало зрозуміло, що без кесаревого розтину не обійтися.

Мама про свого новонародженого сина Салливаном, який, вийшовши на світ божий, широко посміхнувся і розкинув руки і ноги, розповідає: «Їм було дуже складно витягнути його. Він застряг там. Це було так забавно, тому що він був таким же, як в моєму животі: він завжди штовхався і розтягувався. Ми говорили йому: «У тебе буде набагато більше простору, коли ти вийдеш! І коли він вийшов, це саме те, що він зробив. Це було великим полегшенням. Ми хвилювалися, як він через все пройде… Він був у відмінній формі!».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.