Українська ведуча Леся Нікітюк провела радіоефір в купальнику: гарячі фото

Українська телеведуча Леся Нікітюк, знана за участю в програмах “Орел и решка” та “Навколо М”, приміряла на себе роль радіоведучої. Однак для ефіру зірка обрала досить незвичний одяг.

Відомо, що Леся Нікітюк провела ранковий ефір з радіоведучим Славою Дьоміним на “Радіо Люкс”, замінивши Таню Татарченко. Це був один із “найспекотніших” шоу на радіо, оскільки популярна ведуча від яскравої появи в студії зарядила всіх неймовірним позитивом.

Для шоу зірка обрала стильний закритий купальник, поверх якого вбрала шубу. Із собою Леся Нікітюк взяла кокосовий коктейль, що підкреслив літній настрій зірки. Свій вибір “луку” ведуча пояснила в прямій трансляції на Instagram-сторінці.

Я подумала: як прийти на ефір, щоб було цікаво. Тому вбрала купальник… Славо (Дьомін, – ред.), сьогодні буде спекотно,
– з гумором зізналась Леся Нікітюк.

Для свого зіркового колеги ведуча принесла кумедну маску. В перерві на пісні Леся Нікітюк жартувала та навіть станцювала запальний танок під пісню гурту “НеАнгелів”.

“Добрий ранок. А у мене вже літо, чого і вам бажаю”, – лаконічно підписала фото Леся Нікітюк.

Пікантні фото та радіоефір неабияк сподобались прихильникам ведучої. “Правильно, розганяй сніги, клич весну”, “Класний ефір та чудовий настрій”, “Дуже красива”, “Гаряча”, – написали фоловери Лесі Нікітюк в Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bgk5OdeF04P/?utm_source=ig_embed

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.