Гаврилюк: Буває, що до наступної зарплати у мене немає грошей, я все роздав (відео)

“Зі мною через це свариться дружина”, – заявив Гаврилюк.

_andrii_saichuk_facebook_3

Михайло Гаврилюк каже, що йому часто не вистачає зарплати народного депутата, оскільки він жертвує на потреби АТО. Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу “112 Україна”.

“Буває, що до наступної зарплати у мене немає грошей, я все роздав. Зі мною через це свариться дружина”, – заявив Гаврилюк.

Гаврилюк каже, що часто віддає гроші на потреби АТО.

“Що таке для війни мої 10 або 20 тис. грн? Це крапля у морі. Це не дуже врятує ситуацію”, – сказав депутат.

Нагадаємо, депутат Гаврилюк першим подав свою декларацію в електронному вигляді. Пізніше з’ясувалося, що він не вказав там заробітну плату. А його колега Володимир Парасюк стверджує, що нарахував у декларації Гаврилюка мінімум 10 помилок.

Гаврилюк стверджує, що заробітну плату в е-декларації він вказав, як і всі інші необхідні дані, але система не працює належним чином.

“Я подав у декларації все, що потрібно, заробітну плату вказав. Нещодавно мені висвітилося, що я не вказав заробітну плату. Я хотів внести поправки, мені на мою скриньку прислали ключ, але в даний момент сайт не відкривається, щоб внести ці поправки. Тому в даний момент можу запевнити вас, що сайт толком не працює”, – сказав депутат.

Також депутат розповів, що саме вніс у документ.

“Заробітна плата: ми вносили 2015 рік – 4 500 грн. Там вийшло у мене 75 000 гривень, вказав свою однокімнатну квартиру в місті Чернівці, вона у мене знаходиться в кредиті в даний момент, вказав свій борг, я винен банку 11 тис. доларів. Все, що у мене було, я вказав”, – розповів Гаврилюк.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...